foto

Etienne Durot

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Un violent désir de bonheur
2016 Magellan et Mongeville (TV film)
2012 Nevěrníci
2010 Le Sentiment de la chair
2008 Coloc-Scopie (TV film)
2006 Capitaine Casta: Amélie a disparu (TV film)

TV seriály

2015 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Vox populi (S03E08)
2013 La Source (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2009 Ah, c'était ça la vie! (TV seriál)
Commissaire Magellan (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky