foto

Sophie de La Rochefoucauld

  • nar. 11.5.1965 (54 let)
    Boulogne-Billancourt, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 L'île aux femmes (TV film)
Planetárium
2014 A coup sûr
Vogue la Vie! (TV film)
2008 Sa raison d'être (TV film)
2006 Kde je Sára? (TV film)
2005 Retiens-moi (TV film)
2003 Faux frères, vrais jumeaux (TV film)
Faux, La (TV film)
2001 Gardiens de la mer (TV film)
Judicaël (TV film)
1997 Filles du maître de chai, Les (TV film)
1996 Crabe sur la banquette arrière, Le (TV film)
Golden Boy
Président et la garde-barrière, Le (TV film)
1992 Taxi Girl (TV film)
1989 Liberté, Libertés (TV film)
1983 Richelieu ou La journée des dupes (TV film)

TV seriály

2018 Noces Rouges (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
Crimes Parfaits (TV seriál)
Bain de minuit (S02E02)
Marché de dupes (S02E01)
2017 Komisařka Florence (TV seriál)
Dohoda (S02E02)
2016 Origines (TV seriál)
Le dessous des cartes (S02E04)
2015 Malaterra (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
Nina (TV seriál)
Pour le meilleur et pour le pire (S01E02)
Policajtka Barbie (TV seriál)
S dobrou charitou začínejte u sebe (S03E07)
2011 Le vernis craque (TV seriál)
2010 Enquêtes réservées (TV seriál)
Une mort effacée (S03E05)
2009 Commissaire Magellan (TV seriál)
2007 Greco (TV seriál)
Le réveillon des bonnes (TV seriál)
2005 Prokletí králové (TV seriál)
Le Lis et le lion (E05)
La Louve de France (E04)
Les Poisons de la couronne (E03)
další epizody (5)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2003 Blandine, l'insoumise (TV seriál)
2002 Garonne (TV seriál)
Groupe flag (TV seriál)
L'agence coup de coeur (TV seriál)
2001 Láska a moře (TV seriál)
Semailles et les moissons, Les (TV seriál)
2000 Mary Lester (TV seriál)
1999 Severní vítr (TV seriál)
Docteur Sylvestre (TV seriál)
Cadences infernales (S05E03)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Marie Fransson (TV seriál)
Pédiatres, Les (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
1995 Baldi (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
Rocca (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1988 Klan (TV seriál)
Vent des moissons, Le (TV seriál)
1987 Le Gerfaut (TV seriál)
1986 Ami Maupassant, L' (TV seriál)
Rire de Caïn, Le (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Vivement dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky