foto

Valérie Baurens

  • nar. 10.11.1969 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Young Europe
2009 J'ai oublié de te dire
2008 État de manque (TV film)
2005 Callasová a Onassis (TV film)
Svatební den
2002 Propustka
1997 Jeunesse
1995 Daisy et Mona

TV seriály

2016 Lebowitz contre Lebowitz (TV seriál)
Le fils préféré (S01E06)
2013 Sous le soleil de Saint-Tropez (TV seriál)
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2009 Profil zločinu (TV seriál)
Sans rémission (S01E02)
2008 Pátrací oddělení (TV seriál)
La Bonne Fée (S03E05)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2003 Blandine, l'insoumise (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Trente dernières minutes, Les (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky