foto

Roman Kracík

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Gangster Ka
Last Knights
2006 Zběsilý útěk

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Žádná měkota (S02E42)
2013 Bez hranic (TV seriál)
The Animals (S01E07)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Zlatý nemocný (S08E35)
2011 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Hřebíčkový sen (S06E59)
Kufr přede dveřmi (S06E41)
2010 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Už teď je pozdě (S05E64)
Budu s tebou (S05E54)
2004 Redakce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace