foto

Richard La Motte

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2003 Bohové a generálové
1997 Rudá krev (TV film)
1996 Shaughnessy (TV film)
Šílený kůň (TV film)
1995 Tecumseh (TV film)
1993 Geronimo (TV film)
Čas pomsty
1988 Rambo III
1987 Hanojský Hilton
1985 Rošťáci
1977 Ostrov doktora Moreaua
1976 Návrat muže zvaného Kůň

Scénografická filmografie

Filmy

1986 Gladiátor (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2009 Reel Injun

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace