foto

Vaughan Edwards

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Pearl
2018 Edge of Fear
2017 Almost Broadway
2016 Manners of Dying (studentský film)
2005 Chladnokrevný Stone (TV film)
1998 The Rose Sisters
1997 Na život a na smrt (TV film)
Odveta (TV film)
Sám (TV film)
Zázračný háj (TV film)
1996 Chasing the Dragon (TV film)
Největší lež (TV film)
On Seventh Avenue (TV film)
1995 Velká Samota (TV film)
1993 Cooperstown (TV film)
Děti mlhy (TV film)
The American Clock (TV film)
1992 Habitation of Dragons, The (TV film)
Oběti spravedlnosti (TV film)
Půlnoční dítě (TV film)
1990 Rosencrantz a Guildenstern jsou mrtvi
1988 Návrat do rodného města
1985 Sedm minut v nebi
1981 Mystery at Fire Island (TV film)

TV seriály

2019 Policajtky z L.A. (TV seriál)
Bad Girls (S01E13)
Armageddon (S01E12)
Thief (S01E11)
další epizody (12)
2016 Angel from Hell (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Mistresses (TV seriál)
Back to the Start (S04E12)
Fight or Flight (S04E11)
Confrontations (S04E10)
další epizody (12)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
2013 Hostages (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Today Is Life (S09E17)
Blood Actually (S09E16)
White Gold (S09E14)
další epizody (6)
2012 Kriminálka New York (TV seriál)
The Real McCoy (S09E10)
Blood Out (S09E09)
Late Admissions (S09E08)
další epizody (10)
2011 Kriminálka New York (TV seriál)
Near Death (S08E18)
Unwrapped (S08E17)
Sláinte (S08E16)
další epizody (28)
2010 Kriminálka New York (TV seriál)
Shop Till You Drop (S07E10)
Justified (S07E09)
Hide Sight (S07E07)
další epizody (12)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Případ pro Sam (TV seriál)
Nebezpečná láska (S03E21)
Projekt Kolibřík (S03E19)
Posedlost (S03E18)
další epizody (11)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Domov za vraždu (S03E08)
Helena je úžasná (S03E07)
Zemřít krásná (S02E18)
další epizody (14)
1997 Případ pro Sam (TV seriál)
Staří známí (S02E06)
Druhý nejlepší (S02E04)
Oboustranné působení (S02E03)
další epizody (4)
1995 Strážce moře (TV seriál)
Blindsided (S02E21)
Splashdown (S02E20)
The Siamese Dream (S02E19)
další epizody (11)
1994 Strážce moře (TV seriál)
Dead End (S02E10)
Special Delivery (S02E09)
When We Dead Awaken (S02E08)
další epizody (8)
1993 Tribeca (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky