foto

Katrine Jensenius

  • nar. 7.12.1947 (71 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Generations
2015 V Polynésii jsou lidojedi
2012 Max Trapný 3
2008 Max trapný
2006 Jednou budem dál
2005 Den rette ånd
2004 Vymahači
2001 Hrabě Axel
1996 Mors dag (TV film)
1990 Camping
1983 Rocking Silver
1982 Felix
1974 Prins Piwi
1971 Desertøren
Narko - en film om kærlighed
1970 Ang.: Lone

TV seriály

2018 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
další epizody (4)
2015 Rita (TV seriál)
Kandidaten (S03E01)
2014 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
2013 Vláda (TV seriál)
Nesesmilníš (S03E05)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
2003 Jesus & Josefine (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
1998 Hjerteflimmer (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)
1987 Nana (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky