foto

Felicity Kendal

  • nar. 25.9.1946 (72 let)
    Olton, Warwickshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 How Proust Can Change Your Life (TV film)
1998 Parting Shots
1993 Příběh dinosaura
1980 Večer tříkrálový (TV film)
1978 Clouds of Glory: The Rime of the Ancient Mariner (TV film)
Clouds of Glory: William and Dorothy (TV film)
1977 Valentino
1965 Shakespeare-Wallah

TV seriály

2008 Pán času (TV seriál)
Jednorožec a vosa (S04E07)
2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
1992 Camomile Lawn, The (TV seriál)
Svět Petra Králíčka a jeho přátel (TV seriál)
Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
1985 Mistress, The (TV seriál)
1976 Murder (TV seriál)
1975 Edward the Seventh (TV seriál)
The Good Life (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
1968 The Tenant of Wildfell Hall (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace