foto

Gert Haucke

  • nar. 13.3.1929
    Berlín, Německá říše
  • zem. 30.5.2008 (79 let)
    Lüneburg, Lower Saxony, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Männer sind was Wunderbares - Nicht ganz schwindelfrei (TV film)
1997 Geschichten aus der Heimat - Affenliebe (TV film)
1996 Diebinnen
1995 Krvavá stopa (TV film)
1994 Halali oder Der Schuß ins Brötchen
König von Dulsberg, Der
1992 Heimatgeschichten - Wenn der Müllmann kommt (TV film)
Kommissar Klefisch - Ein unbekannter Zeuge (TV film)
1991 Kollege Otto (TV film)
1990 Froschintrige, Die (TV film)
Muž uvnitř
1989 Adrian und die Römer
1988 Ede und das Kind (TV film)
Experte, Der
Fifty Fifty
1986 Didi na plný plyn
1985 Anruf genügt (TV film)
Didi a pomsta vyděděnců
Mit Axel auf Achse (TV film)
Seitenstechen
1984 Die Entspanner (TV film)
Is' was, Kanzler
1983 Die Matrosen von Kronstadt (TV film)
Dva supernosáči
1982 Ab in den Süden (TV film)
Barrikade, Die (TV film)
Mein Bruder und ich (TV film)
Wir (TV film)
1981 Kennwort Schmetterling (TV film)
König und sein Narr, Der (TV film)
Und ab geht die Post (TV film)
1980 Leute wie du und ich (TV film)
1979 Geldsorgen (TV film)
Union der festen Hand (TV film)
Zwei Mann um einen Herd (TV film)
1978 Geist der Mirabelle. Geschichten von Bollerup, Der (TV film)
1977 Fairy (TV film)
Preussenkorso 45-48 (TV film)
1976 Auf Biegen oder Brechen
Feinde (TV film)
Ketten (TV film)
Verlorenes Leben
1975 Messer im Rücken, Das
1974 Abschied vom Abschied (TV film)
Die Kugel war Zeuge (TV film)
Die Verrohung des Franz Blum
Krankensaal 6
Lord z Barmbecku
Zinngeschrei (TV film)
1973 Black Coffee (TV film)
Eigentlich hatte ich Angst... - Die Geschichte eines ungewöhnlichen Helden (TV film)
1972 Agent aus der Retorte (TV film)
Der Stoff, aus dem die Träume sind
Hoopers letzte Jagd (TV film)
Ludwig - Requiem für einen jungfräulichen König
1971 Paul Esbeck (TV film)
1970 Blaue Blüten (TV film)
Die Person (TV film)
Große Familie, Eine (TV film)
Industrielandschaft mit Einzelhändlern (TV film)
1969 Die Räuber (divadelní záznam)
Kidnapper, Der (TV film)
1968 Smrt v červeném jaguáru
Über den Gehorsam. Szenen aus Deutschland, wo die Unterwerfung des eigenen Willens unter einen fremden als Tugend gilt (TV film)
1967 Zug der Zeit (TV film)
1966 Ganovenehre
Hava, der Igel (TV film)
Hokus pokus
Socialaristokraten (TV film)
1965 Bernhard Lichtenberg (TV film)
Ein Tag - Bericht aus einem deutschen Konzentrationslager 1939 (TV film)
Michael Kramer (TV film)
1964 Die Schneekönigin (TV film)
1963 Das Glück läuft hinterher
1962 Rumpelstilzchen

TV seriály

2002 Vyšetřovatel (TV seriál)
Der letzte Anruf (S02E01)
2001 Vyšetřovatel (TV seriál)
Mord auf dem Golfplatz (S01E04)
1996 Männer sind was Wunderbares (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Kurklinik Rosenau (TV seriál)
Mordslust (TV seriál)
1994 Faust (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Ihre Exzellenz, die Botschafterin (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1993 Briefgeheimnis (TV seriál)
Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Liebe ist Privatsache (TV seriál)
1991 Magic (TV seriál)
1990 Heidi und Erni (TV seriál)
Hotel Paradies (TV seriál)
Kommissar Klefisch (TV seriál)
Solange es gutgeht (TV seriál)
1989 Das Nest (TV seriál)
1988 Bertinis, Die (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Schatz des Kaisers, Der (TV seriál)
1986 Alles was Recht ist (TV seriál)
Die Montagsfamilie (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
Hessische Geschichten (TV seriál)
1985 Bas-Boris Bode - Der Junge, den es zweimal gab (TV seriál)
Ein Heim für Tiere (TV seriál)
Kleine Stadt, ich liebe dich (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
Helga und die Nordlichter (TV seriál)
Tiere und Menschen (TV seriál)
1983 Geschichten aus der Heimat (TV seriál)
Geschwister Oppermann, Die (TV seriál)
Nordlichter: Geschichten zwischen Watt und Wellen (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Fall Maurizius, Der (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
Tegtmeier klärt auf (TV seriál)
1979 Spaß beiseite - Herbert kommt! (TV seriál)
1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
Zwei himmlische Töchter (TV seriál)
1977 Sonne, Wein und harte Nüsse (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Direktion City (TV seriál)
Gesucht wird... (TV seriál)
1975 PS - Geschichten ums Auto (TV seriál)
Tadellöser & Wolff (TV seriál)
1974 Der kleine Doktor (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
Kommissariat IX (TV seriál)
1973 Bauern, Bonzen und Bomben (TV seriál)
Polizeistation (TV seriál)
1972 Fußballtrainer Wulff (TV seriál)
Im Auftrag von Madame (TV seriál)
Motiv Liebe (TV seriál)
Okay S.I.R. (TV seriál)
Wir 13 sind 17 (TV seriál)
1970 Fall von nebenan, Der (TV seriál)
Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Recht oder Unrecht (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Ein Jahr ohne Sonntag (TV seriál)
Kapitän Harmsen (TV seriál)
Percy Stuart (TV seriál)
1968 Mann namens Harry Brent, Ein (TV seriál)
1966 Auf der Lesebühne der Literarischen Illustrierten (TV seriál)
Polizeifunk ruft (TV seriál)
1965 Die Unverbesserlichen (TV seriál)
Intercontinental-Express (TV seriál)
1963 Hafenpolizei (TV seriál)

Dokumentární

1970 Heute

Host

TV pořady

1992 Jux & Dallerei (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky