foto

Heinz-Dieter Knaup

  • nar. 6.10.1929 (90 let)
    Aschaffenburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Todesengel (TV film)
1996 Aufhaltsame Aufstieg des Arturo Ui, Der (TV film)
Kindermord, Der (TV film)
1991 Jugend ohne Gott (TV film)
1989 Großer Frieden (TV film)
Späte Ankunft (TV film)
Vera - Der schwere Weg der Erkenntnis (TV film)
Vloupání
1988 Jedni druhých břemena neste
1986 Caspar David Friedrich - Grenzen der Zeit
Ernst Thälmann (TV film)
1985 Die Heiratsannonce (TV film)
Variete (TV film)
1984 Lebenszeichen (TV film)
1983 Das Interview (TV film)
Zauber um Zinnober
1979 Addio, piccola mia
Herra Puntila ja hänen renkinsä Matti
Zásnuby s podmínkou (TV film)
1978 Coriolan (TV film)
1977 Markýza (TV film)
1976 Utrpení mladého Werthera
1975 Fernsehpitaval - Zum Beispiel Flick (TV film)
1973 Der kaukasische Kreidekreis (TV film)
Fernsehpitaval - Als entlastet eingestuft - Der Fall des Staatsanwalts Meerstrom (TV film)
1972 Fernsehpitaval - Der Fall Deckers (TV film)
Invasion (TV film)
1971 Ein Mann, der sterben muß (TV film)
1970 He Du!
1969 Dáma z Janova (TV film)
Verschwörung (TV film)
1968 Baron Münchhausens Tochter (TV film)
Den rozloučení
Die Gesichte der Simone Machard (TV film)
1967 1913 (TV film)
Kleiner Mann - was nun? (TV film)
1966 Die Ermittlung (TV film)
1964 Einer steht im Weg (TV film)
1963 Julia lebt
Nebel
1962 Budeš-li při mně
Der Hexer (TV film)
1961 Die letzte Nacht (TV film)
Pjať dněj - pjať nočej
1959 Beton (TV film)
Das standhafte Fräulein (TV film)
Wenn die Nacht kein Ende nimmt (TV film)
Zboží pro Katalánii
1956 Startverbot (TV film)

TV seriály

2003 Körner und Köter (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1988 Tiere machen Leute (TV seriál)
1978 Kapitoly ze života Karla Marxe a Bedřicha Engelse (TV seriál)
Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Divadelní záznam

1988 Ein besserer Herr (divadelní záznam)
1987 Der Hauptmann von Köpenick (divadelní záznam)
1979 Herr Puntila und sein Knecht Matti (divadelní záznam)
1978 Das Leben des Galileo Galilei (divadelní záznam)
1977 Happy End (divadelní záznam)
1974 Der aufhaltsame Aufstieg des Arturo Ui (divadelní záznam)
1966 Die Tage der Commune (divadelní záznam)
1962 Frau Flinz (divadelní záznam)
1957 Herr Puntila und sein Knecht Matti (divadelní záznam)
1955 Pauken und Trompeten (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky