foto

Arnim Mühlstädt

  • nar. 22.10.1929
    Dresden, Německá říše
  • zem. 17.10.2002 (72 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Der Rest, der bleibt (TV film)
1990 Marie Grubbe (TV film)
1987 Die Brummeisenprinzessin (TV film)
Hraběnka Coselová (TV film)
Zwei leere Stühle (TV film)
1986 Mönch ärgere dich nicht (TV film)
Wanderungen durch die Mark Brandenburg (TV film)
1985 Die Heiratsannonce (TV film)
Mein lieber Onkel Hans (TV film)
Meine Frau Inge und meine Frau Schmidt
Princezna z Myšího zámku
Záskok
1984 Der Lumpenmann (TV film)
Der Mexikaner Felipe Rivera (TV film)
Onkel Pelle (TV film)
Prvorozený
Sen o štěstí
1983 Abends im Kelch (TV film)
Der Bastard (TV film)
Der entführte Prinz (TV film)
Fariaho
Unser bester Mann (TV film)
1982 Berlin, hier bin ich (TV film)
Das Fahrrad
Lumpenmann, Der (TV film)
1981 Eda a Unku
Engel im Taxi, Ein (TV film)
Robinsons Hütte (TV film)
Stunde der Töchter, Die
Überblickt man die Jahre (TV film)
1980 Der Baulöwe
Don Juan, Karl-Liebknecht-Straße 78
Dornröschen (TV film)
Mein Vater Alfons
Nicht verzagen, Trudchen fragen
Niemand liebt dich - wieso ich? (TV film)
1979 Die Ringe aus Zinn (TV film)
Ende vom Lied (TV film)
Feuer unter Deck
Karlchen, durchhalten (TV film)
Kille, kille Händchen (TV film)
Polizeiruf 110 - Herbstzeit (TV film)
Sněženka a Růženka
1978 Der gepuderte Mann im bunten Rock (TV film)
Hiev up (TV film)
Ich bin nicht meine Tante (TV film)
Malý Filip
Rotschlipse (TV film)
1977 ...inklusiv Totenschein (TV film)
Das Herz der Dinge (TV film)
Der graue Hut (TV film)
Der rasende Roland (TV film)
Ein Bums wirkt manchmal Wunder (TV film)
Malý kouzelník
Unterwegs nach Atlantis
Urlaub nach Prospekt (TV film)
1976 Cesta do nicoty (TV film)
Heute Ruhetag (TV film)
Koncert pro pánvičku a orchestr
Krach im Hochhaus (TV film)
Ohne Märchen wird keiner groß (TV film)
Reineke Fuchs (TV film)
Wer das Unglück meistert, findet das Glück (TV film)
1975 Mein lieber Mann und ich (TV film)
Steckbrief eines Unerwünschten (TV film)
Till Enšpígl
1974 Cibulka heiratet (TV film)
Geheimprozess Grusinius und andere (TV film)
Nové příběhy z Florentinské 73 (TV film)
Okrskář ze Schwanenkietzu (TV film)
Rákosí (TV film)
1973 Der große Coup des Waldi P. (TV film)
Die klugen Dinge (TV film)
Král pouště z Brandenburgu
1972 Aller Liebe Anfang (TV film)
Florentinská 73 (TV film)
Tekumseh
1971 Hafengeschichten (TV film)
1970 Im Spannungsfeld
Nächtliche Mutprobe (TV film)
1969 Čas žít
1968 Hejtman Florián
1966 Tal der sieben Monde, Das
Útěk do mlčení
1961 Das andere Gesicht (TV film)

TV seriály

1994 Zwei alte Hasen (TV seriál)
1993 Harry & Sunny (TV seriál)
Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1990 Klein, aber Charlotte (TV seriál)
Spreewaldfamilie (TV seriál)
1989 Johanna (TV seriál)
Ein Thüringer in Berlin (E03)
Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
1987 Kiezgeschichten (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
Spuk von draussen (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Himmelblau oder Hans im Glück (E119)
Für Elise (E117)
1986 Neumanns Geschichten (TV seriál)
Rund um die Uhr (TV seriál)
Treffpunkt Flughafen (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Pavel (E106)
1985 Lidé z Züderova (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ich geh' zur Oma (E97)
1984 Familie intakt (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
Bühne frei (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Nur einen Schluck (E85)
1982 Spuk im Hochhaus (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ich bin Joop van der Dalen (E84)
1981 Jockei Monika (TV seriál)
1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Schwarze Kunst (E74)
1979 Die Lange Straße (TV seriál)
Strašidla pod čertovým kolem (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1976 Das Mädchen Krümel (TV seriál)
1974 Aber Vati! (TV seriál)
Pozdní sezóna (TV seriál)
1972 Die lieben Mitmenschen (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

1977 Happy End (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky