foto

Jens Frederik Sætter-Lassen

  • nar. 6.2.1986 (35 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2022 Skyggen i mit øje
2017 Thorn
2014 1864 - Brødre i krig
2011 ID:A

TV seriály

2021 Fogedretten (TV seriál)
2019 Sygeplejeskolen (TV seriál)
Særbehandling (S02E01)
Badehotellet (TV seriál)
En ny begyndelse (S06E06)
Soldaten (S06E05)
Nye planer (S06E04)
2018 Badehotellet (TV seriál)
Besøg sydfra (S05E05)
2017 Gidseltagningen (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 6 (S01E06)
Badehotellet (TV seriál)
Til salg (S04E07)
Skybrud (S04E06)
Et galehus (S04E03)
další epizody (5)
2016 Špinavý byznys (TV seriál)
Badehotellet (TV seriál)
Kortene på bordet (S03E06)
Stauning (S03E05)
Strandvaskeren (S03E04)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (7)
2013 Vláda (TV seriál)
Rozum a cit (S03E09)
2009 Lærkevej (TV seriál)
1999 Olsen-bandens første kup (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky