foto

Jens Frederik Sætter-Lassen

  • nar. 6.2.1986 (32 let)
    Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Thorn
2014 1864 - Brødre i krig
2011 ID:A

TV seriály

2018 Badehotellet (TV seriál)
Besøg sydfra (S05E05)
2017 Gidseltagningen (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 6 (E06)
Badehotellet (TV seriál)
Til salg (S04E07)
Skybrud (S04E06)
Et galehus (S04E03)
další epizody (5)
2016 Bedrag (TV seriál)
Badehotellet (TV seriál)
Kortene på bordet (S03E06)
Stauning (S03E05)
Strandvaskeren (S03E04)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (7)
2013 Vláda (TV seriál)
Rozum a cit (S03E09)
2009 Lærkevej (TV seriál)
1999 Olsen-bandens første kup (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace