foto

Daniel H. Blatt

  • nar. 10.9.1937
    Rockland County, New York, USA
  • zem. 9.10.2013 (76 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1988 Povzbuzení
1986 Zachraňme Harryho
1983 Cujo, vzteklý pes
Independence Day
Sadat (TV film)
1981 The Children Nobody Wanted (TV film)
1980 American Success Company, The
1979 Zimní zabíjení
1978 Thou Shalt Not Commit Adultery (TV film)
1977 Panic in Echo Park (TV film)
1976 Operace Blesk (TV film)

TV seriály

1990 Against the Law (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1985 Badge of the Assassin (TV film)
1983 Cujo, vzteklý pes

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky