foto

Marty Zagon

  • nar. 14.10.1925
  • zem. 13.10.1999 (73 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Akta X: Biogeneze (video kompilace)
1997 Every Dog Has Its Day
1996 Cable Guy
1993 Doorways (TV film)
1991 Rodina (TV film)
1990 Thanksgiving Day (TV film)
1989 Goodnight, Sweet Marilyn
1988 Navěky svoji?
1985 Stand Alone
1983 Ocelová smrt
1980 Die Laughing
1979 Fast Break
1978 Hughes and Harlow: Angels in Hell
Two-Five, The (TV film)
With This Ring (TV film)
1977 Hrdinové pro každý den
New York, New York
You Light Up My Life
1976 Goodbye, Norma Jean

TV seriály

2000 Akta X (TV seriál)
Vevnitř (S08E01)
1999 Akta X (TV seriál)
Biogeneze (S06E22)
1993 Getting By (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1982 Madame's Place (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1981 Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Flo (TV seriál)
Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1975 Když je všechno jinak (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace