foto

Vladimir Jumatov

  • nar. 19.5.1951 (68 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Konec krásné éry
2014 Úžeh
2013 Metro
2010 Karusel
2006 Puškin: Posledňaja duel
2002 Milenec
1990 Gambrinus
1989 Něčistaja sila
1986 Poputčik

TV seriály

2019 Mosgaz. Novoje dělo majora Čerkasova (TV seriál)
Poselency (TV seriál)
Černobyl (TV seriál)
2018 Operacija "Satana" (TV seriál)
Pristavy (TV seriál)
2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Maski (E05)
Grifony (E02)
Kreščendo (E01)
Torgsin (TV seriál)
2016 Gorod (TV seriál)
Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Prestuplenije (TV seriál)
Tainstvennaja strasť (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2015 Akademija (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
Pochiščenije Evy (TV seriál)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Palač (TV seriál)
Schvatka (TV seriál)
Vdova (TV seriál)
2013 Ubiť Stalina (TV seriál)
2012 MosGaz (TV seriál)
Odnaždy v Rostove (TV seriál)
2011 Čjornyje volki (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Chitryj chod (S03E12)
Gastroljory (S03E11)
Dobraja tradicija (S03E10)
další epizody (12)
Kamenskaja (TV seriál)
Pružina dlja myšelovki (S06E06)
2010 Pobeg (TV seriál)
Sivyj merin (TV seriál)
2009 Sud (TV seriál)
Borzyje ščenki (E01)
Žurov (TV seriál)
Ťažkij krest (S01E04)
Tělochranitěl (TV seriál)
Ochota na svidětělja (S02E03)
2008 Isajev (TV seriál)
Ťažjolyj pesok (TV seriál)
2007 Likvidace (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Nabljudenije (S01E07)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2004 Moskovskaja saga (TV seriál)
2002 Next 2 (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Oborotěň (S02E12)
2001 Fatalisty (TV seriál)
1979 Místo akce neměnit! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky