foto

Ivan Paršin

  • nar. 1.6.1973 (46 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rassvet na Santorini (TV film)
2005 Svoja čužaja žizň (TV film)
2003 Ruské impérium: Začátek 3.
2002 Vovočka
1995 Vsjo budět chorošo
1993 Ty u meňa odna
1986 V streljajuščej gluši

TV seriály

2018 Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Žemčužina iz kosmosa (E20)
Verbovščik (E19)
Grjaznaja bomba (E18)
další epizody (20)
Petěrburg. Ljubov. Do vostrebovanija (TV seriál)
Semejnoje dělo (TV seriál)
2017 Morskije ďjavoly. Severnyje rubeži (TV seriál)
Evakuacija (E10)
Iskopajemyj (E09)
Čužije sredi svoich (E08)
další epizody (10)
Vysokije stavki (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2015 Lučše ně byvajet (TV seriál)
Čuma (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Kosmičeskaja svjaz (S03E16)
Strojka veka (S03E15)
Kontrabandnyj tovar (S03E14)
další epizody (16)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Dolžnica (S02E01)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Tichaja zavoď (S02E12)
2014 Taljanka (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Žatva (S02E29)
Živaja voda (S02E28)
Strašnoje zelje (S02E27)
další epizody (21)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Zolotoj malčik (S02E32)
Mjortvyj gorod (S02E31)
Letnij lager (S02E30)
další epizody (26)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Zolotoj oboz (S01E14)
Posledňaja ochota (S01E04)
Šaman (TV seriál)
Alibi (S02E09)
2012 Gruz (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
2010 Vozmezdije (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Na predělnoj skorosti (S04E32)
Pereprava (S04E31)
More stracha (S04E30)
další epizody (30)
2009 Isčeznuvšije (TV seriál)
Legenda ob Olge (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Těrritorija vraga (S01E02)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Černyj dajver (S03E16)
Zanimatelnaja geologija (S03E15)
Mirskije chlopoty (S03E14)
další epizody (16)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Govorjaščaja tatuirovka (S01E07)
2007 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Pochiščenije (S02E16)
Pogruženije v nědra (S02E15)
Morskoje čudovišče (S02E14)
další epizody (16)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Otpusk na Černom more (S01E12)
Čudovišče poněvole (S01E11)
Krovavyj sled "Marijengofa" (S01E10)
další epizody (12)
2003 Čisto po žizni (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Geroj dňa (S05E08)
2002 U nas vsjo doma (TV seriál)
2001 Niro Vulf i Arči Gudvin (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
Vovočka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky