foto

Ivo Cristante

  • nar. 1949
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2006 Room 6
1998 Slappy a Smraďoši
1996 Chvění 2: Vrátili se zpět!
Hellraiser: Pekelný jezdec
1995 Across the Moon
Rumplcimprcampr
1994 Démon pomsty II: Krvavá odplata
Hra bez pravidel
Švédská trojka
1993 Doppelganger
Najatá k zabíjení
Place
1991 Otec bez závazků (TV film)
Vesmírné komando
1990 Chvění
Dětská hra 2
Pucker Up and Bark Like a Dog
1988 Zlé sny
1987 Amazonky na Měsíci
Medium Rare
Off the Mark
1986 Bad Guys
1984 Breakin'
1983 Soukromá škola
1982 Říkají mi Bruce

TV seriály

2003 Pohotovost (TV seriál)
Volný pád (S10E08)
Smrt a daně jsou jistota (S10E07)
Všeobecný prospěch (S10E06)
další epizody (18)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Zpětný pohled (S09E10)
Nejbližší příbuzní (S09E09)
První sníh (S09E08)
další epizody (22)
2001 Pohotovost (TV seriál)
O Vánocích budu doma (S08E10)
Quo Vadis (S08E09)
Místy oblačno, občas déšť (S08E08)
další epizody (23)
2000 Pohotovost (TV seriál)
Nejkrásnější ze všech darů (S07E09)
Starý známý rituál (S07E08)
Zachraň mě (S07E07)
další epizody (22)
1999 Pohotovost (TV seriál)
Jak Finchová pokazila Vánoce (S06E09)
Velké očekávání (S06E08)
Smutný případ (S06E07)
další epizody (21)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Tvůrce zázraku (S05E10)
Hodně štěstí, Ruth Johnsonová (S05E09)
Spravedlivý boj (S05E08)
další epizody (22)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Vidíš to, co já? (S04E10)
Bránění výkonu spravedlnosti (S04E09)
Hříčky přírody (S04E08)
další epizody (22)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Vánoční bezdomovci (S03E10)
Na nic se neptej a já ti nebudu lhát (S03E09)
Union Station (S03E08)
další epizody (22)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Tady se děje zázrak (S02E10)
Domov (S02E09)
Vyzrazené tajemství (S02E08)
další epizody (10)
1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace