foto

Linda Källgren

  • nar. 2.4.1973 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dansa först
Dark Chamber
2016 Duschen
2002 Kontrakt
2001 Píseň pro Martina

TV seriály

2019 Hidden: Förstfödd (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2017 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2015 Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Frieriet (S02E01)
2011 Solsidan (TV seriál)
Fredde och Mickan åker på slottsweekend (S02E08)
Mickan oroar sig för att Fredde ska bli fet (S02E07)
Alex mamma har en ny kille (S02E03)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Höök (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Det tysta skriket (S03E07)
1995 Radioskugga (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace