foto

Paula Kalenberg

  • nar. 9.11.1986 (32 let)
    Dinslaken, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Song für Mia (TV film)
St. Josef am Berg - Berge auf Probe (TV film)
St. Josef am Berg - Stürmische Zeiten (TV film)
2016 Anhedonia - Narzissmus als Narkose
Eine Sommerliebe zu dritt (TV film)
Život v utajení (TV film)
2015 Der weiße Äthiopier (TV film)
Starfighter - Sie wollten den Himmel erobern (TV film)
2014 Léto v Amsterdamu (TV film)
Mit Burnout durch den Wald (TV film)
2013 Když Inge tančí
Kohout na víně 2
2012 Clarissas Geheimnis (TV film)
Die Verführerin Adele Spitzeder (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Jedovatá hlína (TV film)
Wilsberg - Im Namen der Rosi (TV film)
2011 Adams Ende
2010 Žid Süss - Film bez svědomí
2009 Der Prinz
Schläft ein Lied in allen Dingen
Vize - Život Hildegardy z Bingenu
2008 Bloch - Die blaue Stunde (TV film)
Das Duo - Verkauft und verraten (TV film)
Dýchání pod vodou (TV film)
Im Winter ein Jahr
Krabat: Čarodějův učeň
2007 Was am Ende zählt
2006 Mrak
2005 Kabale und Liebe (TV film)
Vykoupen láskou: Tajemství Červeného domu (TV film)
2004 Der Stich des Skorpion (TV film)
Die Ärztin (TV film)
2003 Der Puppengräber
Die Sitte - Stiller Schrei (TV film)
Místo činu: Kolín - Bermudy (TV film)
2002 Pravda přijde nakonec (TV film)
2001 Hanna - Wo bist Du? (TV film)

TV seriály

2014 Mann/Frau (TV seriál)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
2009 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 Čtyři roční období (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace