foto

Gil Serna

  • nar. 17.2.1939 (80 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Drug Wars: The Camarena Story (TV film)
1979 Buck Rogers in the 25th Century
1978 Jordan Chance, The (TV film)
1977 Pine Canyon Is Burning (TV film)
1976 Riding with Death (TV film)
1972 Angels' Wild Women
1969 Che!

TV seriály

1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1977 Lanigan's Rabbi (TV seriál)
1976 Gemini Man (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
1969 To Rome with Love (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace