foto

Mark A. Altman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Can't Have You
2006 Dead & Deader (TV film)
Room 6
The Darkroom
The Thirst
2005 All Souls Day: Dia de los Muertos
House of the Dead 2 (TV film)
2003 House of the Dead
1998 Free Enterprise

TV seriály

2015 Agent X (TV seriál)
2014 Knihovníci (TV seriál)
2011 Femme Fatales (TV seriál)
Necessary Roughness (TV seriál)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2018 Can't Have You

TV seriály

2011 Femme Fatales (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace