Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 2

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (344)

Divočák 

všechny recenze uživatele

Co říct, Mortal Kombat je kult, na kterém jsem vyrůstal a Andersonův film znám skoro nazpaměť. Jak ale natočit něco podobného v dnešní době? Přesně jako DOA!!! Takhle nějak má vypadat perfektně natočená bojovka. Arkádové mlátičky nikdy nebazírovaly na silném příběhu a DOA tak staví především na stylizaci. Přece jen původní hra je trochu o něčem jiném než MK a nebyl tedy důvod proč to nepojat jako "ostrovní bikini párty." Herecké obsazení je opravdu perfektní. Eric Roberts jako hlavní záporák snad dostal svou životní roli a dívčí hrdinky v čele s nádhernými Holly Vallance a Natassiou Malthe můžou ve filmu třeba cvrnkat kuličky a vy na to stejně budete čučet s čumákem přilepeným těsně k obrazovce. I když se film jmenuje "Na život a na smrt", neukápne během celé stopáže ani kapka krve a souboje tak probíhají spíše na body než na K.O. A přestože tak snad každé bitce chybí to správné vyvrcholení, opravdu precizní režije Coreye Yuena dělá z celého filmu neuvěřitelně efektní záležitost. Ukázkový koncert popkulturní zábavy. A dokonce se tam ukáže i Liu Kang!!!;) ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Herní série mlátiček Dead or Alive si získala oblibu realistickou choreografií a přítomností spoře oděných hrdinek. Film herní dějovou platformu a přítomnost ztepilých žen geniálně skloubil s velkou mírou sebereflexe a zdravé nadsázky. Výsledek připomíná Charlieho andílky, jen se ještě více vyžívá ve stylizování soubojů a estetizování ženských těl. Hongkongský režijní rukopis Coreyho Yuena se pozná především na videoklipově střižených, hyper efektních dynamických soubojích inspirovaných stylem a prostředím bojových scén legendárních hongkongských filmů. ()

Reklama

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Klasický příklad filmu, kdy je forma důležitější než obsah, nejde tady o žádné moudrosti, hledání pravdy a podobný hovadiny, scénář slouží jenom k tomu, aby si postavy mohli dát co nejvíc do čuně. Konečně Eric Roberts, po dlouhé době hraje v něčem, co lze označit jako film, jen škoda, že je ho tam tak málo, hlavní buchty jsou dobře vybraný, nevypadají zle, sice mám rád prsatější baby, ale co naplat, přece jenom by jim to překáželo, i když taková Halina Pawlowská coby jedna z hrdinek, by taky měla co do sebe. Fakt paráda. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

můj bráška zřejmě nechápe,sebe parodii,luxusní nadsázku,skvělé akční scény,nadherný holky....dvě bojující holky v dešti(to je sen každýho,kdo ví na co,ho má)luxusní prdel,plná srandy,koček a záměrně blbě hrajích herců,super oddych,škoda že roli robertse nehraje big mac steven,to by bylo teprva žrádlo:-)jaime preslley je k sežrání,robin shou(liu kang z moratal kombatu....pro blbé...opravdu skvělý fighter....v malé roli kapitáná pirátů potěší,stejně tak steve howey ze seriálu reba.víc minut,víc bojů,víc vysvětlení a sme na pětí,takhle krásné čtyři.skvělá sebe parodující řežba,takový tekken ve filmu!...už aby byl:-) ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

jedna hvezda navic za ty japonske mimogravitacni skoky, supermanske behy a nadherne bojove umeni, to vse ve zpomalenych zaberech. To ja rad.. Celkove mi ta asijska cast pribehu prisla nejzajimavejsi, ty dalsi holciny sice nebyly vubec spatne, ale taky trochu nezajimave.. Souboje zvladnute na jednicku (nejsem zadnej asian geek, takze je mi jasne, ze souboje v tomhle filmu nejsou proti tem v tech opravdu japonskych a cinskych, resp. thajskych a dalsich nicim). Ale me staci i tohle. Asi nejlepsi zpracovani hry, ktere dosud bylo na platne, coz me zaroven udivuje a zaroven naplnuje respektem. Zaver je pekne parodicky a tu bitvu bych teda chtel videt :-)) ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Holly Valance prohlásila, že během natáčení bylo zničeno na čtyřicet kusů bikin. (Terva)
  • Film je založen na populární bojové hře Dead or Alive. (TomikZlesa)
  • Natáčení probíhalo v Bangkoku, Guilinu, Hengdianu a Honk Kongu, a to od od 4. května do 19. července 2005. (Terva)

Reklama

Reklama