foto

Aaron Friesz

  • nar. 1988
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der Hund Bellt (studentský film)
Die Toten vom Bodensee - Meerjungfrau (TV film)
Ein Dorf wehrt sich: Das Geheimnis von Altaussee (TV film)
Im Schatten der Angst (TV film)
2018 Cops
Das Wunder von Wörgl (TV film)
Der Bozen-Krimi: Falsches Spiel (TV film)
Die Bewegung der Sterne
2013 Der böse Geist Lumpazivagabundus oder Das liederliche Kleeblatt (divadelní záznam)
2012 Im Vorübergehen (studentský film)

TV seriály

2017 Maximilian: Das Spiel von Macht und Liebe (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2014 BÖsterreich (TV seriál)
Die Toten vom Bodensee (TV seriál)
2013 CopStories (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky