foto

Levy Tran

  • nar. 8.4.1983 (37 let)
    San José, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 První očista
The Silk Road
2017 Gemini
The Mad Genius Project
The Unwilling
2016 Female Fight Club
Vigilante Diaries
2015 Rychle a zběsile 7

TV seriály

2020 MacGyver (TV seriál)
Psy-Op + Cell + Merchant + Birds (S04E11)
Tesla + Bell + Edison + Mac (S04E10)
Code + Artemis + Nuclear + N3mesis (S04E09)
další epizody (11)
2019 MacGyver (TV seriál)
Mason + Cable + Choices (S03E22)
Treason + Heartbreak + Gum (S03E21)
No-Go + High-Voltage + Rescue (S03E20)
další epizody (8)
2018 The Haunting (TV seriál)
Skličující ticho (S01E10)
Chvalozpěvy (S01E07)
Na dotek (S01E03)
další epizody (4)
Shameless (TV seriál)
Sleepwalking (S08E12)
A Gallagher Pedicure (S08E11)
The Fugees (S08E09)
2017 Animal Kingdom (TV seriál)
Karma (S02E02)
Shameless (TV seriál)
Icarus Fell and Rusty Ate Him (S08E06)
The (Mis)Education of Liam Fergus Beircheart Gallagher (S08E05)
F**k Paying It Forward (S08E04)
další epizody (5)
2013 Vigilante Diaries (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky