foto

Laura Benson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Touch Me Not
2015 Učitelé na zakázku 2
2008 Vražda ve vlaku
2004 L'Américain
1995 Les louves (TV film)
1994 Pret-A-Porter
1991 Amelia López O'Neillová
Prý jsme manželé (TV film)
1989 Chci domů
Le conte d'hiver (TV film)
1988 Nebezpečné známosti
1987 Hôtel de France

TV seriály

2001 Police district (TV seriál)
Double identité (S02E06)
Lovci pokladů (TV seriál)
Maska popravčího (S02E19)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Dokumentární

1987 Il était une fois dix neuf acteurs (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky