Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pouhých čtrnácti letech byla Marie Antoinetta poslána svou matkou do Francie, aby se vdala za budoucího krále Ludvíka XVI. Sňatková politika Marie Terezie slavila úspěch, když na francouzský trůn v roce 1774 konečně usedl manžel Marie Antoinetty a její dcera se stala francouzskou královnou. (Česká televize)

Recenze (4)

PaRi 

všechny recenze uživatele

Nehodlám sledovat tuhle historickou telenovelu dál, kde se historické postavy chovají a mluví soudobě, aby tomu divák zblblý telenovelami rozuměl a nepřepl na jinou telenovelu. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám pocit,že když koukám na jakýkoliv dobový životopis o významné osobnosti, tak je to pořád to samé dokola. Vlastně to je kostýmově dobré, herecky přiměřené, ale nedokáže to prostě vtáhnout. Chybí tomu nějaká větší a nosnější zápletka, která by dokázala zaujmout. U prvních dílů bývám ještě tolerantnější, protože se to může rozjet, ale ze zkušenosti vím, že tomu moc tak nebývá. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Plno kostýmov a masiek, aby to vyzeralo staro, ale postavy komunikujú často až súčasným jazykom, zároveň však vzbudzuje jasnú nenávisť voči tým monarchistickým prasatám, lebo takto sa chovať, to sa nikto nemôže čudovať, že ich potom napichovali na vidly a neskôr humánne gilotínovali. Avšak príbeh sa posúva len pomaly, strašne veľa záberov len tak predĺžených. ()

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Citlivy snimek, ktery verne podava dobovou feudalistickou manipulativni propagandu vyprazdneneho pojmu manzelstvi. Konzervativni kruhy veru nemaji homosexualum co vycitat. Snimku se vsak da vytknout  casting. Emilii Sch pri vsi jeji snaze a umeni proste 14 letou holku neverite, svym fonotypem je uz preci jenom vyzralejsi zena. A pokud se nepletu, vztahy mezi MA a madam du Barry byly ze strany MA mnohem chladnejsi ale k tomu se mozna pribeh dopracuje. 7.5/10. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama