foto

Rafael Herrera

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Za hranici
2013 Babička Ultima
2011 Boj o dědictví
2010 Nádech
Undocumented
2009 Terminator Salvation
Zevlovat a prudit
1974 Llanto, risas y nocaut

TV seriály

2013 Perníkový táta (TV seriál)
Vzteklý pes (S05E12)
2008 Havárie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace