foto

Sandra Gould

  • nar. 23.7.1916
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 20.7.1999 (82 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Nejbláznivější z bláznů
Tajná mise
1983 The Kid with the 200 I.Q. (TV film)
1977 Chatterbox
1975 Whiffs
1973 Heterosexuals
1971 Chlupatý poradce
1970 Letiště
1966 The Ghost and Mr. Chicken
1964 Drahoušek
Honeymoon Hotel
1962 Pánská jízda
1959 Blue Denim
Imitation of Life
1958 Učitelčin miláček
1957 Beau James
1956 The Great American Pastime
1953 Easy to Love
The Clown
1952 First Time, The
No Holds Barred
1951 Excuse My Dust
Fourteen Hours
Rhubarb
1950 Joe Palooka Meets Humphrey
1949 City Across the River
It Happens Every Spring
My Dream Is Yours
Nádherný pocit
Story of Molly X, The
Take One False Step
The Girl from Jones Beach
1948 June Bride
Romance on the High Seas
1947 T-Men
1942 The Gay Nineties

TV seriály

1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1996 Přátelé (TV seriál)
Rachel dává výpověď (S03E10)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
1990 Gravedale High (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Harryho záveť (S06E07)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
1983 Still the Beaver (TV seriál)
1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
Tabitha (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
The Brian Keith Show (TV seriál)
Wait Till Your Father Gets Home (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
Prázdný rám (S01E04)
Partners, The (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Gilligan's Island (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
What's in the Box (S05E24)
1963 Burke's Law (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 Ensign O'Toole (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
Room for One More (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Cavender is Coming (S03E36)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
Westinghouse Playhouse (TV seriál)
1960 Flintstoneovi (TV seriál)
Insight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
1958 Mister Ed (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Ethel Barrymore Theater (TV seriál)
1955 Damon Runyon Theater (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
The Pride of the Family (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
I Married Joan (TV seriál)
Our Miss Brooks (TV seriál)
1951 Hollywood Opening Night (TV seriál)
I Love Lucy (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Oboler Comedy Theatre (TV seriál)

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1954 Red Skelton Revue (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 Four Star Revue (TV pořad)
The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace