foto

Sarah Nuth

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2016 Křížová palba
2015 Aaaaaaaah!
Královská noc
Pan
Sparks and Embers
2014 71
A zase ti Mupeti!
2012 Outside Bet
The Knot
We'll Take Manhattan (TV film)
2011 Vegas, Baby!

TV seriály

2015 Humans (TV seriál)
2014 Babylon (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2013 Southcliffe (TV seriál)
All Souls (E04)
Sorrow's Child (E03)
Light Falls (E02)
další epizody (4)
2009 Bookaboo (TV seriál)
2007 M.I.High (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky