foto

Robert Lankesheer

  • nar. 28.4.1914
    Southampton, Hampshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 29.12.1993 (79 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Junket 89
1960 An Arabian Night
1954 Child's Play

TV seriály

1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1981 Brendon Chase (TV seriál)
1979 Hotýlek (TV seriál)
Paní Richardsová (S02E01)
1978 Profesionálové (TV seriál)
Soud (S02E02)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Doctor in Charge (TV seriál)
1970 Bachelor Father (TV seriál)
That's Your Funeral (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
Rogues' Gallery (TV seriál)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Out of This World (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
The Marriage Lines (TV seriál)
1960 Deadline Midnight (TV seriál)
Don't Do It Dempsey (TV seriál)
1958 Charlesworth at Large (TV seriál)
Dickensovy povídky (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
Lilli Palmer Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky