foto

Magdalena Wróbel

  • nar. 3.8.1987 (33 let)
    Kraków, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Já teď lžu
2018 Juliusz
2016 Planeta single
2014 Bohové
2010 Jutro kiedy spisz

TV seriály

2019 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Znowu razem? (S04E13)
Rozstaje dróg (S04E12)
Rozprawa (S04E11)
další epizody (13)
2018 Znaky (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Zemsta jest rozkoszą bogów (S03E13)
Być albo nie być (S03E12)
Powrót do normy (S03E11)
další epizody (13)
2017 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Jedna za wszystkie (S02E13)
Zaciąg ukraiński (S02E12)
Metody naukowe (S02E11)
další epizody (13)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Sekrety i kłamstwa (S01E09)
Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Ranczo (TV seriál)
Dominator (S10E10)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Kropla przepełnia czarę (S01E13)
Delikatna kwestia demencji (S01E12)
Międzynarodowy biznes (S01E11)
další epizody (13)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Lincz (S05E11)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S04E05)
2004 Pierwsza miłość (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky