foto

Christopher N. Seiter

  • nar. 9.8.1935
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 17.12.2003 (68 let)
    Pasadena, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

TV seriály

2000 Columbo (TV seriál)
Vražda s příliš mnoha notami (S10E13)
1998 Columbo (TV seriál)
Popel popelu (S10E12)
1997 Columbo (TV seriál)
Vražedné stopy (S10E11)
1995 Columbo (TV seriál)
Podivní spojenci (S10E10)
1994 Columbo (TV seriál)
Columbo v přestrojení (S10E09)
1993 Columbo (TV seriál)
Motýl v šedých stínech (S10E08)
Ve hře je všechno (S10E07)
1992 Columbo (TV seriál)
Vrabec v hrsti (S10E06)
Není čas na umírání (S10E05)
1991 Columbo (TV seriál)
Smrt bere jackpot (S10E04)
1984 Mike Hammer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace