foto

Armando Pucci

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Rollers
2009 1% (TV film)
2008 Jumper
2007 Maximální rychlost
2005 Ve stínu slunce
2003 Ancient Warriors
1998 With Friends Like These...
1993 Ideální milenka
1992 Hranice vášně

TV seriály

2012 Dokonalý podraz (TV seriál)
The French Connection Job (S05E04)
2006 Vincentův svět (TV seriál)
Náhlý zvrat (S03E05)
2003 Čarodějky (TV seriál)
Malí čertíci (S06E09)
2001 Bello delle donne, Il (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
The Indians in the Lobby (S03E07)
1998 Acapulco H.E.A.T. (TV seriál)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
1994 Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1993 Acapulco HEAT (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Ve hře je všechno (S10E07)
1989 Coach (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace