foto

Petr Tomaševskij

  • nar. 4.2.1982 (38 let)
    Sverdlovsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Poljarnyj rejs
2010 Fobos. Klub stracha
2009 Otdamsja v chorošije ruki
2007 Rovník
2006 Únik z kruhu
2005 Soldatskij děkameron
2004 Russkoje
Táta

TV seriály

2018 Operacija "Satana" (TV seriál)
2016 Murka (TV seriál)
2014 Posledňaja električka (TV seriál)
2013 Koroleva banditov (TV seriál)
Krasnyje gory (TV seriál)
2012 Ljubov s oružijem (TV seriál)
2011 Čjornyje volki (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Ach, eta svaďba (S02E05)
2010 Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Zemskij doktor (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
Vsju ostavšujusja žizň (S01E03)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
2008 Smerť špionam. Krym (TV seriál)
2005 Děti Vaňjuchina (TV seriál)
Polnolunije (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
2002 Po tu storonu volkov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky