foto

Felix Engström

  • nar. 3.9.1968 (52 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Borg/McEnroe
2015 Arne Dahl: Mörkertal (TV film)
2014 Miraklet i Viskan
2013 Skumtimmen
Utajené dítě
2010 Za modrým nebem
2007 Lögnens pris (TV film)
2004 Zatuchlé vzpomínky
2002 Lyckantropen
1996 Vinterviken
1994 Den vite riddaren (TV film)
1992 Ha ett underbart liv
1978 Man måste ju leva...

TV seriály

2020 Tunn is (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2017 Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 1 (S01E01)
Patchworková rodina (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (8)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
Epizoda 2 (S05E02)
Epizoda 1 (S05E01)
2013 Molanders (TV seriál)
Årsmötet (E10)
Den nya sponsorn (E05)
Requiem (E04)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Lifetime (E05)
Rudý vlk (E04)
Studio Sex (E03)
další epizody (5)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
2007 Höök (TV seriál)
Playa del Sol (TV seriál)
2006 Möbelhandlarens dotter (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Advokaten (S03E04)
2005 Lasermannen (TV seriál)
2003 Paragraf 9 (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
Spung (TV seriál)
2000 Brottsvåg (TV seriál)
1999 Jakten på en mördare (TV seriál)
1998 Aspiranterna (TV seriál)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky