foto

Miki Narahaši

  • nar. 25.1.1960 (60 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kureyon Shinchan: Shinkon Ryokō Harikēn ~Ushinawareta Hiroshi~
2018 Eiga Crayon Šin-čan: Bakumori! Kung-Fu Boys – Rámen tairan
2017 Eiga Crayon Shin-čan šúrai! Učúdžin Širiri
2016 Eiga Crayon Šin-čan: Bakusui! Jumemi World dai tocugeki
2015 Crayon Shinchan: My Moving Story Cactus Large Attack!
2014 Eiga Crayon Šin-čan: Gačinko! Gjakušú no Robo tó-čan
2013 Crayon Šin-čan: Bakauma! B-kjú Gourmet Survival Battle!!
2012 Eiga Crayon šin-čan: Araši o jobu! Ora to učú no princess
2011 Crayon Šin-čan: Araši o jobu ógon no Spy daisakusen
Eiga Crayon šin-čan: Araši o jobu ógon no spy daisakusen
Fairy Tail
2008 Eiga Crayon Šin-čan: Čó araši o jobu kinpoko no júša
2006 Eiga Crayon Šin-čan: Densecu o jobu odore! Amigo!
2005 Eiga Crayon Šin-čan: Densecu o jobu buriburi sanpunpokkiri daišingeki
2004 Crayon Šin-čan: Araši o jobu júhi no kasukabe Boys
2003 Crayon Šin-čan: Araši o jobu eikou no Jakiniku Road
2002 Crayon Šin-čan: Araši o jobu appare! Sengoku daikassen
2001 Fušigi júgi: Eikóden
Gundam Evolve
2000 Crayon Šin-čan: Araši o jobu Jungle
With You: Mitsumeteitai
1999 Crayon Šin-čan: Bakuhacu! Onsen wakuwaku daikessen
Happy Birthday: Inoči kagajaku toki
Pia Carrot e jókoso!! 2 DX
1998 Eiga Crayon Šin-čan: Dengeki! Buta no hizume daisakusen
1997 Crayon Šin-čan: ankoku tamatama daicuiseki
Džigoku sensei Nube: Kjófu no nacujasumi! Ajaši no umi no densecu!
1996 Eiga Crayon Šin-čan: Henderland no daibóken
1995 Eiga Crayon Šin-čan: Unkokusai no jabó
1994 Crayon Šin-čan: Buriburi ókoku no hihó
1993 Crayon Šin-čan: Action Kamen vs Haigure maó
1992 Tenči mujó! Rjó'óki
Čikjú SOS soreike Kororin
1990 Umezu Kazuo no noroi
1989 Kaikecu Zorori
1988 Kaze o nuke!

TV seriály

2019 Rinši!! Ekoda-čan (TV seriál)
2016 Crayon Šin-čan gaiden: Alien vs. Šinnosuke (TV seriál)
2012 Araši no joru ni: Himicu no tomodači (TV seriál)
2010 Šiki (TV seriál)
2009 Fairy Tail (TV seriál)
2004 Pugjuru (TV seriál)
2002 Džúni kokuki (TV seriál)
2001 Kasumin (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
1998 Trigun (TV seriál)
1997 Júša ó GaoGaiGar (TV seriál)
1995 Čibi Maruko-čan (TV seriál)
1994 Asobo Toy-čan (TV seriál)
1993 Jungle no ódža Tá-čan (TV seriál)
1992 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
Crayon Šin-čan (TV seriál)
Mikan enikki (TV seriál)
1991 Moero! Top Striker (TV seriál)
1988 Ginga eijú densecu (TV seriál)
1987 Mister Adžikko (TV seriál)
1986 Dobrodruzi z vesmíru (TV seriál)
1983 Kapitán Tsubasa (TV seriál)
1981 Učú densecu Ulysses 31 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky