Reklama

Reklama

Buččigiri?!

(seriál)
Trailer 6

Epizody(12)

Obsahy(1)

Arajin Tomoshibi přestoupí kvůli životním okolnostem na novou střední školu. Jakožto trošku nesmělý a hlavně mírumilovný kluk s hrůzou zjišťuje, že škola, na kterou přestoupil, je přímo v centru války mezi gangy delikventů. I když se snaží na sebe neupozornit, rychle se stane terčem dvou z nich a když se před nimi snaží utéct, narazí na dalšího. Ke svému překvapení zjistí, že je to jeho kamarád z dětství Matakara Asamine, který si ho stále váží kvůli tomu, co pro něj kdysi udělal. To se ale oběma dalším členům jeho gangu nelíbí, a tak ho nalákají na území jiného gangu. Když se odtamtud Arajin zoufale snaží dostat, schová se před pronásledovateli ve svatyni, kde rozbije krabici, ze které vypadne stará křesadlová pistole. Když se z ní pokusí vystřelit, nešťastným odrazem zasáhne sám sebe a objeví se před ním džin, který prohlásí, že mu splní jakékoliv přání. (TheDarKnig)

(více)

Videa (26)

Trailer 6

Recenze (2)

Starletka 

všechny recenze uživatele

Hodnotit po první epizodě, klidně dám i 4*. Protože začátek je takový šílený, zábavný chaos. Jenže pak jakoby si tvůrci najednou s hrůzou uvědomili, že musí vymyslet nějaké pokračování, s čímž očividně při tvorbě prvního dílu nepočítali, a kvalita jde naráz s každou další epizodou brutálně dolů. A já hlavně a především absolutně netuším, o čem tento kousek měl vlastně být. Příběh to nemá žádný, postavy jsou prázdné, jednodimenzionální, neuvěřitelně nudné archetypy, každý s jednou charakterovou vlastností (včetně hlavních hrdinů, kde ten nejhlavnější je většinu času vyloženě nesnesitelný) a je jich tam přehnaně moc (paradoxně jediná aspoň trošililinku zajímavá a originální postava mi vychází Mahoro), všichni se mezi sebou pořád bezdůvodně mlátí ... a proč? Jaká je pointa? Co je cíl? Proč tento seriál vznikl? Co si z něj mám odnést? Kromě nekonečné nudy a obracení očí ve sloup pokaždé, když přijde další neoriginální "dějový" zvrat vykradený z nějaké levné telenovely. Klady? Rozhodně skvělý ED a hezká animace, ale ani jedno nemůže tuhle hrůzu zachránit. 4/10 ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Originální seriál, minimálně co se charakter designu postav týká, který začíná poměrně zábavně, má spoustu energie, ale postupně se docela rychle ohrává. V prostřední části opravdu jako by už tvůrci nevěděli, kam to chtějí vlastně celé směřovat. Co hůř, hlavní hrdina se nějakých 11 dílů chová jako pitomec, ze začátku je to vtipné, postupně nudné, následně otravné a pak se najednou lusknutím prstu rozhodne, že se aspoň na chvíli jako pitomec chovat nechce, ale tím že byl vystavěný jako trouba, celou dobu prezentovaný jako trouba, tak tohle jeho náhle pohnutí i přes všechny snahy pro diváka moc nefunguje. Nejzajímavější postavou je pro mě nakonec asi Matakara, který v rámci příběhu aspoň trochu bojuje i s něčím jiným než jen s pěstmi ostatních, i když ani ten jeho vnitřní strach mi seriál nedokázal ani z poloviny kvalitně prodat. Ve výsledku je to zklamání, hezky animované, dobře ozvučené, se sympatickým začátkem, z kterého si ale nakonec nic moc neodnesete. 5/10 ()

Reklama

Reklama

Reklama