foto

Al Mancini

  • nar. 13.11.1932
    Steubenville, Ohio, USA
  • zem. 12.11.2007 (74 let)
    Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Mid-Century
1999 Bláznivá jízda
1998 Výkupné za rošťáka (TV film)
1997 Los (TV film)
1996 The Rockford Files: Godfather Knows Best (TV film)
1994 Moje letní story
1993 The American Clock (TV film)
Volný pád
1992 Bdělé oko veřejnosti
Till Death Us Do Part (TV film)
1991 Boj o Jenny (TV film)
1990 Buď v klidu
Millerova křižovatka
Mission Manila
Parťák
1988 Kšeft za všechny prachy
1987 Chladnokrevné komando
Tales from the Hollywood Hills: Pat Hobby Teamed with Genius (TV film)
1986 Špión na ledě
1985 Brass (TV film)
Turk 182!
1975 De dwaze Lotgevallen van Sherlock Jones
1973 Kamufláž (TV film)
1972 Madam Sin
Man Who Came to Dinner, The (TV film)
Poet Game (TV film)
1971 Welcome to the Club
1968 To Grab the Ring
1967 Tucet špinavců
1965 Dirty Game, The

TV seriály

2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
1995 The Client (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
1977 Meeting of Minds (TV seriál)
1976 Monster Squad (TV seriál)
1975 The Hanged Man (TV seriál)
1974 Rhoda (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
Late Night Theatre (TV seriál)
Madigan (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Jason King (TV seriál)
1970 UFO (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 The Jazz Age (TV seriál)
Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 Sexton Blake (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2006 Armed and Deadly: The Making of 'The Dirty Dozen'
2001 Chasing the Sun (TV seriál)
1990 Prisoner Video Companion, The - a.z.
1967 Operation Dirty Dozen

TV pořady

1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace