foto

Ulf Kvensler

  • nar. 25.1.1968 (52 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Bäst före
2010 Bröderna Karlsson
2008 Irene Huss - Porcelánový koník z dynastie Tchang
Irene Huss - Zlaté tele

TV seriály

2019 Restaurant (TV seriál)
Almarna (S03E06)
Hemkomsten (S03E05)
Avgång (S03E04)
další epizody (6)
2018 Restaurant (TV seriál)
Pohřeb (S02E10)
Vaše vlastní většina (S02E09)
Kázání (S02E08)
další epizody (10)
2017 Restaurant (TV seriál)
Naděje (S01E10)
Žena v domácnosti (S01E09)
Dohoda (S01E08)
další epizody (10)
2016 Černé jezero (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2015 Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Obchod s drogami (S02E08)
Najet do zdi (S02E07)
Americký klub (S02E05)
další epizody (4)
2013 Molanders (TV seriál)
Årsmötet (E10)
Bowlingmatchen (E07)
Den nya sponsorn (E05)
další epizody (5)
2011 Solsidan (TV seriál)
Bröllopet (S02E10)
Frieri (S02E01)
2010 Solsidan (TV seriál)
Midsommarfest (S01E09)
Nya vänner (S01E07)
Alex hatar Ove (S01E05)
další epizody (6)
2004 Om Stig Petrés hemlighet (TV seriál)
2001 Humorlabbet (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Vi hade i alla fall tur med vädret igen!
2006 Varannan vecka
2001 Känd från TV

TV seriály

2017 Restaurant (TV seriál)
Znovuotevření (S01E06)
2016 Finaste familjen (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
2013 Molanders (TV seriál)
Vårkonserten (E12)
2010 Solsidan (TV seriál)
Nya vänner (S01E07)
2007 Fredag hela veckan (TV seriál)
2001 Humorlabbet (TV seriál)
1994 Tre kronor (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Rodičovské rady (S02E04)
Kniha výstřižků (S02E03)
Hledá se Bergman (S02E02)
další epizody (4)
2013 Molanders (TV seriál)
Vårkonserten (E12)
Förklädd Gud (E11)
Årsmötet (E10)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Lifetime (E05)
2011 Solsidan (TV seriál)
Bröllopet (S02E10)
Fredde testar singellivet (S02E09)
Mickan oroar sig för att Fredde ska bli fet (S02E07)
2010 Solsidan (TV seriál)
Midsommarfest (S01E09)
Alex hatar Ove (S01E05)
Parmiddagshets (S01E04)
další epizody (4)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Restaurant (TV seriál)
Framtiden (S03E08)
Nedräkningen (S03E07)
Almarna (S03E06)
další epizody (8)
Solsidan (TV seriál)
Episode 10 (S06E10)
Episode 9 (S06E09)
Episode 8 (S06E08)
další epizody (10)
2018 Qu'est-ce qu'on attend pour être heureux ? (TV seriál)
Bonne Année (E06)
Les Boules (E05)
Peut Mieux Faire (E04)
Restaurant (TV seriál)
Pohřeb (S02E10)
Vaše vlastní většina (S02E09)
Kázání (S02E08)
další epizody (10)
2017 Restaurant (TV seriál)
Naděje (S01E10)
Žena v domácnosti (S01E09)
Dohoda (S01E08)
další epizody (10)
2015 Solsidan (TV seriál)
4:a vid Nytorget (S05E10)
Klassåterträff (S05E09)
Hunkvinet (S05E08)
další epizody (10)
2013 Molanders (TV seriál)
Vårkonserten (E12)
Förklädd Gud (E11)
Årsmötet (E10)
další epizody (12)
Solsidan (TV seriál)
Dop (S04E10)
Rättegången (S04E09)
Total bukplastik (S04E08)
další epizody (10)
2012 Solsidan (TV seriál)
Vattnet går (S03E10)
Kemtvätten (S03E09)
Miljövänlig (S03E08)
další epizody (10)
2011 Solsidan (TV seriál)
Bröllopet (S02E10)
Fredde testar singellivet (S02E09)
Fredde och Mickan åker på slottsweekend (S02E08)
další epizody (10)
2010 Solsidan (TV seriál)
Förlossning (S01E10)
Midsommarfest (S01E09)
Kim på middag (S01E08)
další epizody (10)

Host

TV pořady

1999 Parlamentet (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky