foto

Anders Brink Madsen

  • nar. 30.9.1975 (42 let)
    Roskilde, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tísňové volání
2017 Alle for tre
Kidnapning
2015 Rosita
2014 Krummerne - Alt på spil
2013 Smutek a radost
Tarok
2011 Max trapný 2
2010 The Horror Vault 3
2009 Camping
Raněné srdce
2008 Det perfekte kup
Himmerland
2002 Perker (TV film)
2000 Kuppet

TV seriály

2018 Greyzone (TV seriál)
En aftale (E01)
2013 Dicte (TV seriál)
Personskade - del 2 (S01E02)
Personskade - del 1 (S01E01)
2008 Maj & Charlie (TV seriál)
2000 Skjulte spor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace