foto

Michael Brennicke

  • nar. 3.10.1943 (77 let)
    Mnichov, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Tajemný cizinec
2008 Der Mann, dem die Frauen vertrauten - Der Serienmörder Horst David (TV film)
2003 Nejlepší z gladiátorů (TV film)
1995 Pilotinnen (TV film)
1986 Schokoladenschnüffler, Die
1985 Morenga (TV film)
1981 Jeans (TV film)
1980 Odpadlík
1979 Das Ende des Regenbogens
1977 Železný kříž
1973 Mein Onkel Benjamin (TV film)
1971 Es braust ein Ruf wie Donnerhall - Ur-Opas dufter Krieg 70/71 (TV film)
1970 Königin Christine (TV film)

TV seriály

1996 Zwei Brüder (TV seriál)
Die Tochter (E06)
1995 Flucht ins Paradies (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1986 Wächter, Die (TV seriál)
1981 Silas (TV seriál)
1980 Der Andro-Jäger (TV seriál)
Liebe ist doof (TV seriál)
Luzie, der Schrecken der Straße (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
Zwei himmlische Töchter (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1975 Des Christoffel von Grimmelshausen abenteuerlicher Simplicissimus (TV seriál)
Die unfreiwilligen Reisen des Moritz August Benjowski (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Merkwürdige Lebensgeschichte des Friedrich Freiherrn von der Trenck (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Königlich Bayerisches Amtsgericht (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad) - účinkující

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky