foto

Robert Gibbons

  • nar. 25.5.1918
    Oak Park, Illinois, USA
  • zem. 21.2.1977 (58 let)
    Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 The Spell (TV film)
1976 Death at Love House (TV film)
1975 F. Scott Fitzgerald in Hollywood (TV film)
1968 Sweet November
1967 Doctor, You've Got to Be Kidding!
Údolí panenek

TV seriály

1976 Visions (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Kouzelné alibi (S05E05)
1975 The Lost Saucer (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Vražda podle plánu (S01E07)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
All in the Family (TV seriál)
Monty Nash (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 He & She (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 Hank (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Playwrights '56 (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace