foto

Trayce Gigi Field

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 Barb and Star Go to Vista Del Mar
2013 The To Do List
2012 Casa de mi Padre
2011 Fly Away
Ptáčata
Take Me Home
Třídní sraz
2010 Kaboom
2009 Evan and Gareth Are Trying to Get Laid (TV film)
2008 Powerova dobrodružství

TV seriály

2020 AJ a královna (TV seriál)
Dallas (E10)
Fort Worth (E09)
Baton Rouge (E08)
další epizody (10)
Smrt nás spojí (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2019 Now Apocalypse (TV seriál)
Everything is Gone Forever (E10)
Disappear Here (E09)
Unknown Pleasures (E08)
další epizody (10)
Smrt nás spojí (TV seriál)
Musíš jít (S01E10)
Budu upřímná (S01E09)
Zkus mě zastavit (S01E08)
další epizody (10)
2018 Corporate (TV seriál)
The Void (S01E01)
2017 Love You More (TV seriál)
2 $ocky (TV seriál)
A 2 $ocky: Film (S06E22)
A rozpal mě na pódiu (S06E21)
A kuželkový trapas (S06E20)
další epizody (11)
2016 2 $ocky (TV seriál)
A letadla, prsty a automobily (S06E11)
A dokonalá bouře (S06E10)
A z očí do očí (S06E09)
další epizody (10)
2015 One Big Happy (TV seriál)
The Spoils Before Dying (TV seriál)
2014 The Spoils of Babylon (TV seriál)
Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Cooks in the Desert (S02E06)
Valerie Is Taken Seriously (S02E05)
Valerie Saves the Show (S02E04)
další epizody (6)
2012 2 $ocky (TV seriál)
A Marto Stewartová, dobře se bavte 2 (S01E24)
A Marto Stewartová, dobře se bavte 1 (S01E23)
A velký průlom s máslovým krémem (S01E22)
další epizody (12)
2011 2 $ocky (TV seriál)
A prodejní akce (S01E12)
A test reality (S01E11)
A velmi vánoční díkůvzdání (S01E10)
další epizody (12)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
2008 Carpet Bros (TV seriál)

Dokumentární

2019 Jak se jmenuji: Muhammad Ali

Herecká filmografie

TV seriály

2011 2 $ocky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky