Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Zkušený bookmaker se musí vypořádat s legalizací sportovních her a stále rychlejším tempem života v Los Angeles. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Jestli existuje nějaká seriálová sázka na jistotu, pak je to tedy ta, že Chuck Lorre prostě nemůže vytvořit špatný sitcom/seriál - a jeho Bookmaker alias Bookie to jen potvrzuje! Zábavný, vtipný, nekorektní, opravdu originální... ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

S každou epizódou sa zlepšoval môj pocit. Bookmakeri Ray a Danny nesršia prvoplánovým humorom, humor vychádza zo situácií, do ktorých sa dostávajú. Občas sú absurdné, občas sú dokonca dojímavé. Po prvom diele sprevádzaným len opatrným úsmevom (na seriál som narazila náhodou), sa v posledných častiach zmenil na úprimnú zábavu a radosť. Dvaja páni v hlavných úlohách mi pripomenuli staré časy, keď si sekundovali a dopĺňali sa na scéne dvaja komici a vystačili si. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

V jednom dílu (neřeknu v jakém, si to zkoukněte ...) stojí na ulici dodávka plná gangsterů. Tu obklíčí policajti. Z okénka dodávky se vysune bílá vlajka. ,,Vidím zbraň" prohlásí vrchní zkorumpovaný polda. A tak ostatní policajti dodávku rozstřílí na sračky.- Dá se tomuhle ještě vůbec smát? - Si pište že jó. ( snad až zase budou dobré duše pištět, že tohle je přeci tak strašlivě nekorektní ..., to nezhořkne a další díly pak nebudou řádně společensky únosné jako třeba ten chudák Barry) ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama