foto

Magnus Mark

  • nar. 26.11.1964 (54 let)
    Själevad, Västernorrlands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Operation Ragnarök
2017 Den enda vägen
2016 Drakhjärta
2015 Johan Falk: Blodsdiamanter
Johan Falk: Lockdown
Johan Falk: Slutet
Sex a daně
2013 Whaled Women
2004 Čtyři odstíny hnědé
1999 Pippi i Söderhavet
1993 Drömkåken

TV seriály

2018 Greyzone (TV seriál)
En chance (E04)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
V nemoci i ve zdraví (S06E04)
2016 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2015 Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Mr. Bajskorv (S02E07)
Svensexa (S02E06)
Ljuden (S02E02)
další epizody (4)
2014 Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Lagom (S01E07)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Případy Anniky Bengtzonové - The Red Wolf (E04)
2011 Solsidan (TV seriál)
Skrikande fågel ställer till det (S02E04)
2010 Drottningoffret (TV seriál)
Starke man (TV seriál)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Der Tod kam am Nachmittag (E07)
2008 Kungamordet (TV seriál)
Livet i Fagervik (TV seriál)
Maria Wern (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Andra Avenyn (TV seriál)
Höök (TV seriál)
2006 Wallander (TV seriál)
Den svaga punkten (S01E07)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Skarpt läge (S03E01)
2005 Kommissionen (TV seriál)
2004 Om Stig Petrés hemlighet (TV seriál)
2003 Belinder auktioner (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)
1994 Tre kronor (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1987 Varuhuset (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace