foto

Zoltán Makláry

  • nar. 16.4.1896
    Budapešť, Rakousko-Uhersko
  • zem. 12.7.1978 (82 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Muzsikál a mozi 'Filmdalok' (TV film) - a.z.
Muzsikál a mozi 'Férficsillagok' (TV film) - a.z.
Muzsikál a mozi 'Magyar nóták' (TV film) - a.z.
1990 Ne kérdezd ki voltam (TV film) - a.z.
1980 Ússzatok, halacskák! (TV film)
1978 Amerikai cigaretta
1967 Aranysárkány
Tři noci jedné lásky
Édes és keserű
1966 Uherský magnát
1964 Másfél millió
Zlatá hlava
1963 A lóvátett város (TV film)
Dialog
Germinal
1962 Megszállottak
Poslední večeře
Země andělů
1960 Atentát
Buď dobrý až do smrti
Choditi po trávniku je dovoleno
Důstojnická čest
Směr Budapešť
1959 Bezesná léta
Bogáncs
Hranice na dosah ruky
Tegnap
1958 Aranybalta
Pachatel neznámý
Služka
Sóbálvány
1957 A csodacsatár
Az igazi égszínkék
Mese a 12 találatról
Na císařův rozkaz
O půlnoci
1956 Az eltüsszentett birodalom
Az élet hídja
Kolotoč
Nem igaz
Pan profesor Hannibal
Slavnostní večeře
Tanár úr, kérem...
1955 Dvakrát dvě je někdy pět
Láska v kočáře
Nemocniční pokoj č. 9
1954 Rákócziho poručík
1953 Első fecskék
Föltámadott a tenger
1952 Křest ohněm
1951 Osvobozená země
1950 Kateřina se vdává
S písní je život krásný
Úri muri
1949 Janika
1948 Píď země
1945 A tanítónö
1944 Az első
Ez történt Budapesten
Futótűz
Kalotaszegi Madonna
Kétszer kettő
Madách: Egy ember tragédiája
Magyar sasok
Makkhetes
Nászinduló
Sárga kaszinó
Viharbrigád
Éjféli keringő
Ördöglovas
1943 A "28"-as
Egér a palotában
Emberek a havason
Heten, mint a gonoszok
Jómadár
Legény a gáton
Rákóczi nótája
Szeptember végén
Szerelmi láz
Szerencsés flótás
Sziámi macska
Tilos a szerelem
Zenélő malom
Álomkeringő
1942 A harmincadik
A tökéletes család
Az utolsó dal
Behajtani tilos!
Egy szív megáll
Fráter Lóránd
Haláltánc
Házasság
Isten rabjai
Kadétszerelem
Kádár kontra Kerekes
Négylovas hintó
Szakítani nehéz dolog
Szerető fia, Péter
Szíriusz
Tavaszi szonáta
Őrségváltás
1941 Balkezes angyal
Bob herceg
Egy tál lencse
Gyurkovics fiúk
Három csengő
Háry János
Leányvásár
Lángok
Ma, tegnap, holnap
Miért?
Néma kolostor
Szeressük egymást
Vissza az úton
Édes ellenfél
Életre ítéltek!
1940 A nőnek mindig sikerül
Cserebere
Elkésett levél
Erzsébet királyné
Garzonlakás kiadó
Gül Baba
Hétszilvafa
Mindenki mást szeret
Pepita kabát
Semmelweis
Sok hűhó Emmiért
Tóparti látomás
Zavaros éjszaka
1939 A varieté csillagai
Gyimesi vadvirág
Magyar Feltámadás
Pusztai királykisasszony
Süt a nap
Toprini nász
Tökéletes férfi
Álomsárkány
1938 A Noszty fiú esete Tóth Marival
A harapós férj
A hölgy egy kissé bogaras
Az ember néha téved
Az örök titok
Cifra nyomorúság
Döntő pillanat
Két fogoly
Pillanatnyi pénzzavar
Rozmaring
Tizenhárom kislány mosolyog az égre
1937 3:1 a szerelem javára
A 111-es
A férfi mind őrült
A kölcsönkért kastély
Az én lányom nem olyan
Pogányok
Pusztai szél
Rád bízom a feleségem
Szerelemből nősültem
Tokaji rapszódia
Torockói menyasszony
Viki
1936 Barátságos arcot kérek
Havi 200 fix
Három sárkány
Légy jó mindhalálig
Szenzáció!
Sárga csikó
1935 Az új földesúr
Budai cukrászda
Szent Péter esernyöje
1934 Az új rokon
Búzavirág
Emmy
Ida regénye
1933 Az ellopott szerda
Kísértetek vonata
1932 Marie, propuštěná z morálních důvodů
Piri mindent tud
Repülő arany
1931 A kék bálvány
Füst
Hyppolit a lakáj
1927 Átok vára
1923 Egri csillagok

TV seriály

1969 Bors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace