foto

Péter Haumann

  • nar. 17.5.1941 (78 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Elefánthajhász
Měsíc Jupitera
2016 Memo (TV film)
2014 Agapé
2012 Tüskevár
2011 Zkouška
2008 Kalandorok
2006 Szabadság, szerelem
2004 Magyar vándor
Állítsátok meg Terézanyut!
2003 Autobus přijel
2002 A hídember
2001 A szalmabábuk lázadása
Pizzás
VII. Olivér
2000 Film...
1999 Az alkimista és a szüz
Hippolyt
1997 A nagy fejedelem (TV film)
1996 Aranyoskáim (TV film)
Szigetvári vértanúk (TV film)
1995 A harmadik testör (TV film)
1994 A gyilkos én vagyok (TV film)
Leonida naccsás úr és a reakció (TV film)
Így írtok ti (TV film)
1993 A fáklya (TV film)
Anna filmje
Az ibolya (TV film)
1992 Vörös vurstli
1989 A trónörökös (TV film)
Cena zlata
1988 Brigádeltérítés (TV film)
1986 Charley nénje (TV film)
Máz (TV film)
Míg új a szerelem (TV film)
Zojka szalonja (TV film)
1984 Randevú a Royalban (TV film)
1983 Gyertek el a névnapomra
Ök tudják, mi a szerelem (TV film)
1982 Búcsú a fegyverektől, azaz... (TV film)
Humorista a mennyországban (TV film)
Pygmalion (TV film)
Telefon papa (TV film)
1981 Ligeti legendák (TV film)
Lišáček Lup
1980 A doktor úr (divadelní záznam)
IV. Henrik király (TV film)
Indul a bakterház (TV film)
Lóden-Show (TV film)
Szerelem (TV film)
1979 A király meztelen - Mesejáték felnőtteknek (TV film)
Bolondok kvártélya (TV film)
Pevnost
1978 A Danton-ügy (TV film)
BUÉK!
1977 A bosszú (TV film)
A kard
Boldogság (TV film)
Černé démanty (TV film)
1976 A vihar (TV film)
Hedda Gabler (divadelní záznam)
Lincoln Ábrahám álmai (TV film)
Mesék az Ezeregyéjszakáról (TV film)
Operabál 13 (TV film)
1975 Az Elnökasszony (TV film)
Nedokončená věta
1974 Ficzek úr (TV film)
Itt járt Mátyás Király
Konec snů
Kínai kancsó (TV film)
1973 A hosszú előszoba (TV film)
Hasonmás (TV film)
III. Richárd (TV film)
Kouzelný kožíšek
1972 A Főnök (TV film)
Forró vizet a kopaszra!
Lid dosud prosí
1971 A halhatatlan légiós, akit csak péhovárdnak hívtak
Děržis za oblaka
Névtelen csillag (TV film)
Régi idők mozija (TV film)
Széchenyi meggyilkoltatása (TV film)
V městě čeká láska
Vidám elefántkór (TV film)
1969 Vymrštěný kámen
1967 Deset tisíc sluncí
Jak ty stromy běží
1963 Május (TV film)
1962 Budapešťské střechy
Karinthy Frigyes - Hököm Színház (TV film)

TV seriály

2015 Kossuthkifli (TV seriál)
Mandulás gyász (E06)
Rabmadarak (E05)
Kísértetkastély (E04)
další epizody (6)
2008 Presszó (TV seriál)
Búcsúbuli (E12)
2003 Lili (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1997 A Szórád-ház (TV seriál)
Episode 3 (E03)
1994 Öregberény (TV seriál)
Csirkevész (S02E09)
1991 Julianus barát (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 3 (E03)
1982 A 78-as körzet (TV seriál)
Győzelem (E06)
Az öregekért (E05)
Festés-mázolás (E03)
další epizody (4)
1980 Misi mókus kalandjai (TV seriál)
1976 A legkisebb ugrifüles (TV seriál)
Süsü, a sárkány kalandjai (TV seriál)
1974 Tvrďáček a bramborový nos (TV seriál)
Éljen Bagaméri Elemér (E04)
A tettes lépre megy (E03)
Kell egy véreb! (E02)
další epizody (4)
1972 György barát (TV seriál)
1971 Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Thália Szilveszter (TV pořad)
1999 Slágertévé (TV pořad) - mod.
1991 Van szerencsém! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace