foto

Humberto Elizondo

  • nar. 19.7.1947 (71 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Zebra
2010 Los Siete
2009 Cartel, El
2006 Morirse en domingo
Sexy Pistols
1998 Zorro: Tajemná tvář
1997 Reclusorio
1994 Suerte en la vida (La Lotería III)
1993 Amor a la medida
Pistolníci
1991 Burbujas de amor
Desvestidas y alborotadas
1990 Chica del alacrán de oro, La
Sentencia de muerte
1989 Povolení zabíjet
Rosa de dos aromas
1988 Albureros, Los
Central camionera
Don't Panic
Pancho el Sancho
Plomeros y las ficheras, Los
1986 Cafre, El
Hijo de Pedro Navaja, El
Huele a gas
Mentiras
Salvador
Un hombre violento
Yako, cazador de malditos
1985 El rey de la vecindad
Historias violentas
Más vale pájaro en mano
1984 Duna
Escuela de placer
Gatilleros del Rio Bravo
Judicial, El
Siempre en domingo
1983 Buenas y con movidas
Eréndira
Me lleva la tristeza
Por un vestido de novia
1982 Anima de Sayula, El
Bronco, El
Cosa fácil
Llámenme Mike
Rey de los albures, El
1981 Como México no hay dos
El gran perro muerto
Las siete cucas
Muerte del Palomo, La
Perro callejero II
Preso No. 9, El
1980 Los mantenidos
Mírame con ojos pornográficos
Perro callejero
Siete vidas, El
Tentadoras, Las
1979 Bloody Marlene
El año de la peste
El futbolista fenómeno
Muñecas de medianoche
Pasión por el peligro
Un cura de locura
1978 El arracadas
El circo de Capulina
Las mariposas disecadas
Muerte a sangre fría
No tiene la culpa el Indio
1977 Mexicano, El
Mil caminos tiene la muerte
1976 Zona roja
1974 Los vampiros de Coyoacán
1973 El diablo en persona
Tigre de Santa Julia, El
1970 Hermanita Dinamita, La
1967 Veinticuatro horas de vida

TV seriály

2017 Slepá láska (TV seriál)
2014 Hasta el fin del mundo (TV seriál)
2012 Un refugio para el amor (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2009 Adictos (TV seriál)
Ellas son... la alegría del hogar (TV seriál)
Hermanos y detectives (TV seriál)
2008 Mañana es para siempre (TV seriál)
Simuladores, Los (TV seriál)
2003 Velo de novia (TV seriál)
2002 ¡Vivan los niños! (TV seriál)
2000 Abrázame muy fuerte (TV seriál)
Carita de ángel (TV seriál)
1999 Cuento de Navidad (TV seriál)
Nunca te olvidaré (TV seriál)
1998 Camila (TV seriál)
Dvě tváře lásky (TV seriál)
¿Qué nos pasa? (TV seriál)
1997 Antorcha encendida, La (TV seriál)
1994 Vuelo del águila, El (TV seriál)
1992 Triángulo (TV seriál)
1990 Rostro en mi pasado, Un (TV seriál)
1988 Nuevo amanecer, Un (TV seriál)
1986 Cuna de lobos (TV seriál)
Kriminální příběhy (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Mexican Slayride (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace