foto

Diana Payan

  • nar. 1943
    Jihoafrická republika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Urban Hymn
2013 Common People
2010 Love/Loss
2005 Detektiv Monroe (TV film)
1997 Světlo z ohně
1996 Sharpův regiment (TV film)
The Fragile Heart (TV film)
1990 Paper Mask
1989 Síla vůle (TV film)
1976 The Hunchback of Notre Dame (TV film)
1954 Solution by Phone

TV seriály

2019 Na mušce (TV seriál)
Nice and Neat (S02E02)
2015 SunTrap (TV seriál)
2011 Case Sensitive (TV seriál)
2007 Záhady starověkého Říma (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Koho bozi chtějí zničit (S01E02)
2004 Moře duší (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
William and Mary (TV seriál)
2002 Helen West (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)
2001 Perfect Strangers (TV seriál)
The Savages (TV seriál)
2000 Býk (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Červený Bedrník (TV seriál)
1998 Invasion: Earth (TV seriál)
Čarodějnice školou povinné (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Thief Takers (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1992 Get Back (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Hope It Rains (TV seriál)
Salón Eliott (TV seriál)
1989 The Jim Henson Hour (TV seriál)
1988 Game, Set, and Match (TV seriál)
1987 Ffizz (TV seriál)
Inspektor Morse (TV seriál)
Storyteller, The (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Mapp & Lucia (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Chance in a Million (TV seriál)
Freud (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
1980 It Takes a Worried Man (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Shelley (TV seriál)
1977 Premiere (TV seriál)
Target (TV seriál)
1974 Intimate Strangers (TV seriál)
1972 Jackanory Playhouse (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky