foto

Joanna Hole

  • nar. 1955
    Hampstead, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Effie Gray
2012 Počasí jako malované
2006 Světlo ve tmě
V tmavých zákoutích
2002 Bertie a Elizabeth (TV film)
1999 Extremely Dangerous (TV film)
1987 Miss Marple: Nemesis (TV film)

TV seriály

2016 Thirteen (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2013 Frankie (TV seriál)
2012 The Poison Tree (TV seriál)
2011 Doktor Martin (TV seriál)
Až do smrti (S05E08)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
Unloved (S01E02)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Gold (TV seriál)
Holding the Baby (TV seriál)
1990 Upper Hand, The (TV seriál)
1989 The Manageress (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
1981 Tenko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace